درباره ما

در تابستان 1398 با دغدغه‌ای مشترک گرد هم آمدیم: فراهم آوردن فضایی برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات در ایران.

تک‌تک ما در حوزه‌های تخصصی و حرفه‌ای متفاوت شاهد خلأ روشی مناسب برای مواجهه با اختلافات بودیم که علاوه‌بر ایجاد رابطه‌ای مؤثر بین طرفین اختلاف، با صرف هزینه و زمان اندک به راهکاری مقبول و پایدار برسند. در جستجوی چنین راهکاری به میانجیگری رسیدیم و تصمیم گرفتیم برای توسعه و ترویج این روش در ایران همت کنیم.

می‌دانستیم که میانجیگری به شکل نوین آن برای حل‌وفصل اختلافات در ایران و حتی جهان آیین نوپایی است که نیاز به یادگیری و آگاه‌سازی دارد. لذا با شرکت در دوره‌های تخصصی میانجیگری بسیار آموختیم و خواندیم و در راستای آن تجربه کسب کردیم و چنین شد که تصمیم گرفتیم یک مؤسسه تخصصی میانجیگری تأسیس کنیم و هم‌راستا با استاندارهای بین‌المللی و بستر فرهنگی ایران نظام‌نامه اخلاقی خودمان را تدوین کردیم.

با گشتی در ادبیات فارسی، نام «آشتین» را برای خود برگزیدیم که در زبان فارسی قدیم مفهومی گسترده‌تر از معنای امروزی‌اش دارد و به معنای «صلح و سازش» است.

ما باور داریم انتخاب میانجیگری برای حل اختلاف، بستری پایدار برای ارتباطات انسانی در حوزه‌های مختلف فراهم می­‌آورد و همه ما در فرایند میانجیگری علاوه‌بر حل اختلافاتمان به مهارت برقراری ارتباط مؤثر و تغییر واقعیت‌های ذهنی‌مان برای از پیش رو برداشتن مشکلات مجهز خواهیم شد.

تیم آشتین

یلدا خسروی

عضو هیئت مدیره و مدیرعامل

کارشناسی ارشد حقوق بشر

میانجیگر، تسهیلگر، مدرس دانشگاه

چرا میانجیگری

در نگاه من اختلاف میان انسان‌ها هزارتوی پیچیده‌ای است که افراد را سردرگم می‌کند. میانجیگری دری است برای خروج از این هزارتو و عبور از پیچیدگی‌ها و میانجیگر راهنمای این مسیر.

زینب صدوقی

رئیس هیئت مدیره

دکتری سیاست‌گذاری

میانجیگر، پژوهشگر

چرا میانجیگری

بر این باورم که حل اختلافات در محیطی دوستانه و مبتنی بر اعتماد، کاراتر و کم هزینه‌تر از هر روش دیگری است و میانجیگر فراهم کننده چنین فضایی برای رسیدن به نتیجه برد-برد برای طرفین اختلاف خواهد بود.

کیانا حسینی

عضو هیئت مدیره

کارشناسی حقوق

میانجیگر، تسهیلگر

چرا میانجیگری

اختلاف و درگیری ذات روابط انسانی است. میانجیگری بستری فراهم می‌کند تا طرفین با شناخت نیازها و منافع خود و دیگری با همدلی و همکاری از دل چالش‌ها و مشکلات راه‌حلی خلاقانه و کارآمد بیرون بکشند.

محمدرضا دوران

عضو هیئت مدیره

کارشناسی ارشد حقوق بشر

وکیل پایه یک دادگستری، عضو میانجیگرهای بین‌المللی مؤسسه MiKK آلمان

چرا میانجیگری

فکر می‌کنم میانجیگری همان راهی است که با کرامت انسانی سازگار است. دیگر برد و باخت مهم نیست و راه‌حل همانی است که طرفین را در جایگاه برابر قرار می‌دهد، بدون تضییع حق احدی از طرفین